Zwembad en Speelweide

Vakantiecentrum Sonnevanck beschikt over een verwarmd buitenzwembad met zonneweide. Het riante zwembad heeft een diepte van 1.30 meter en is toegankelijk op eigen risico. Voor de kleintjes is er een peuterbad.

Het zwembad is geopend van medio eind april tot en met begin september (afhankelijk van het weer). Rubberboten zijn niet toegestaan en duiken is verboden. Zwemmen is geheel op eigen risico. Rennen en fietsen rondom de baden is niet toegestaan en tevens zijn huisdieren niet welkom op het zwembad terrein. Let op! Er is bij het zwembad geen bewaking c.q. toezicht!

Kinderfaciliteiten Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck is een kindvriendelijk park. Er is een speelweide | speeltuin met diverse speeltoestellen en een air-trampoline aanwezig. Het animatieteam Sonny en Vancky organiseert in het hoogseizoen diverse spectaculaire en leuke activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. De grote “recreatietent” is een gezellige plaats van samenkomst voor de jeugd. In het hoogseizoen is deze tent het ‘hoofdkwartier’ van het recreatieteam.

vakantiehuis of groepsaccommodatie huren? Bekijk onze actuele aanbiedingen!