Privacybeleid

Sinds 25 mei 2018 is de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG vervangt de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens

Vakantiecentrum Sonnevanck, gevestigd aan de Wijsterseweg 9, 9417 TD te Spier, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Kantooradres / Contactgegevens

Wijsterseweg 9
9417 TD Spier
Telefoonnummer: 0593 – 562 214
Website: https://www.vakantiecentrum-sonnevanck.nl

H. de Jong is functionaris gegevensbescherming van Vakantiecentrum Sonnevanck. De functionaris is te bereiken via e-mail adres info(at)vakantiecentrum-sonnevanck.nl

Acquisitie | Reclame

Bent u gast op ons vakantiecentrum, of bent u bij ons op vakantie geweest, dan kunnen we u, naast de informatie op onze website, op de hoogte brengen van onze aanbiedingen, diensten of events:

  • per post
  • per e-mail
  • via social media

Ontvangt u liever geen aanbiedingen meer per e-mail, dan kunt u onderaan elke e-mailing hiervoor uitschrijven. U ontvangt daarna geen promotionele e-mailingen meer.  Wilt u onze brochure of andere uitingen per post niet meer ontvangen, dan kunt u ons dit telefonisch laten weten of via ons e-mail adres info(at)vakantiecentrum-sonnevanck.nl

Nieuwsbrief

Vakantiecentrum Sonnevanck biedt regelmatig een digitale nieuwsbrief aan waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze aanbieding(en), producten, events en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich weer kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Solliciteren

Solliciteert u bij  ons via de website? Dan vragen we ook persoonsgegevens van u met daarbij een CV en motivatiebrief. Deze gegevens vragen we om uw sollicitatie te kunnen verwerken. Na de sollicitatieprocedure zullen we de gegevens vernietigen tenzij schriftelijk met de sollicitant is afgesproken. Dan bewaren wij uw gegevens het resterende kalender jaar.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij nemen zowel organisatorische- als technische beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert
  • We zorgen ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens.
  • Uiteraard publiceren we uw gegevens niet.

Uw rechten als het gaat om uw persoonsgegevens

U heeft een aantal rechten waardoor u het gebruik van uw persoonsgegevens door Vakantiecentrum Sonnevanck kunt controleren. Deze rechten zijn:

  • Het recht op informatie
  • Het recht op inzage
  • Het recht op verbetering
  • Het recht op aanvulling
  • Het recht op verwijdering of afscherming

Ook kunt u ons vragen uw persoonsgegevens niet te gebruiken. Uw rechten gebruikt u door een schriftelijk verzoek in te dienen bij het bestuur van Vakantiecentrum Sonnevanck.

Vakantiecentrum Sonnevanck
t.a.v. functionaris gegevensbescherming
Wijsterseweg 9
9417 TD Spier (Drenthe)

Autoriteit persoonsgegevens

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Links naar websites van derden

Vakantiecentrum Sonnevanck is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites die via een link met deze website bereikbaar zijn. Wij willen u adviseren het privacybeleid te lezen van de website die u via onze website bezoekt. Vakantiecentrum Sonnevanck kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop websites van derde partijen omgaan met uw persoonsgegevens.

Beveiliging op ons vakantiecentrum

Voor de veiligheid van onze medewerkers, gasten en de eigendommen op Vakantiecentrum Sonnevanck hebben we op een aantal plekken beveiligingscamera’s geplaatst. De camera’s staan op zichtbare plaatsen op het terrein.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Vakantiecentrum Sonnevanck kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

 Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 02-12-2019

Activiteiten Kalender 2020
Klaverjassen
  • 31 juli 2020
  • 19:30 uur tot 24:00 uur
  • Restaurant Sonnevanck
Huifkartocht
  • 1 augustus 2020
  • 09:30 uur tot 12:00 uur
  • Receptie Sonnevanck
Midgetgolftoernooi
  • 1 augustus 2020
  • verplaatst
  • Restaurant Sonnevanck
Luchtbeddenrace
  • 2 augustus 2020
  • 19:00 uur tot 21:30 uur
  • Zwembad Sonnevanck
Badeendjesrace
  • 8 augustus 2020
  • 19:00 uur tot 21:00 uur
  • Zwembad Sonnevanck

vakantiehuis of groepsaccommodatie huren? Bekijk onze actuele aanbiedingen!