Overnachten tijdens de 90ste Dutch TT Assen

Geert Timmer Bocht TT Circuit Assen

Al jarenlang is de Dutch TT het grootste ééndaagse sportevenement van Nederland. De 90ste editie is van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni 2020. De Dutch TT: Onvergetelijke motorsport met emotie. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken: de TT beleeft u!

De wedstrijddag op zondag werd in 2019 bezocht door 105.000 bezoekers en was hiermee evenals 2017 en 2018 uitverkocht. In totaal bezochten 167.000 racefans de 2019 editie van de Dutch TT Assen. De MotoGP met rijders als Marc Marquez, Andrea Dovizioso, Maverick Viñales en ‘The Doctor’ Valentino Rossi is natuurlijk het absolute hoogtepunt van de traditionele Dutch TT, maar de liefhebbers genieten evenzeer van de verbeten strijd in de Moto2 en Moto3 klasse.

In 20 minuten filevrij naar het TT Circuit Assen

Vakantiecentrum Sonnevanck in Spier biedt comfortabele vakantiebungalows, groepsverblijven en kampeer- en camperplaatsen eventueel met hotelservice. Ontbijt en eventueel s ’avonds een warme maaltijd.

Vanaf Vakantiecentrum Sonnevanck, dat in de nabijheid van de A28 is gelegen, maar ook aan een filevrije route richting het TT Circuit, bent u in 20 minuten bij het TT Circuit!

Overnachten tijdens de 90ste Dutch TT Assen op Vakantiecentrum Sonnevanck betekend géén kampvuren, géén brullende motoren, géén grote speakers met harde muziek, maar een familie ‘TT’ camping met héél véél gezelligheid en rust na 23:00 uur.

u heeft een stacaravan of chalet en zoekt een mooie jaarplaats in het hart van Drenthe?