Opening Café Restaurant Sonnevanck

Opening Restaurant Sonnevanck Spier

Nog heel even en dan mag de horeca in Nederland vanaf maandag 1 juni 12:00 uur weer open. Nog wel met extra voorwaarden maar het begin is er. Niet alleen de medewerkers van Vakantiecentrum Sonnevanck kijken hier naar uit, maar zeker onze gasten.

Vanaf 1 juni tot 1 juli mogen er maximaal 30 personen tegelijk binnen in ons café en restaurant zijn. Daarnaast mogen er maximaal 4 personen aan een tafel, dit op 1,5 meter afstand, behalve als ze uit hetzelfde huishouden komen.

Uitzonderingen: 2 personen aan een tafel hoeven niet op 1,5 meter afstand en wanneer een gezin of huishouden dat bij elkaar woont uit meer dan 4 personen bestaat mogen zij weer wél binnen bij elkaar zitten. Aan onze bar mogen slechts 4 personen plaats nemen. Buiten op ons terras geldt géén limiet qua aantal personen. Doch vol is vol, want onze zitplaatsen zijn beperkt en men dient rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

In tegenstelling tot het terras moet er voor het restaurant binnen wél worden gereserveerd. Deze reservering kan telefonisch (0593-562 214) maar kan ook aan “de deur” worden gemaakt mits er plaats is! Uiteraard vragen onze medewerkers u, naar uw gezondheid. Deze vragen hebben enkel betrekking op eventuele corona klachten. Ook dient u voor binnenkomst uw handen te desinfecteren. Dispensers met desinfectie hangen bij elke ingang!

Om te vieren dat de horeca weer open kan mogen al onze gasten op 1 juni gratis midgetgolfen in ons vernieuwde midgetgolfpark. Het café en restaurant opent om 12.00 uur haar deuren. De keuken is vanaf 17.00 uur geopend en tevens is de snackbar vanaf 12.00 uur te bezoeken voor een groot assortiment aan snack, ijs en drinks.

De opening van het zwembad naast ons terras laat nog héél even op zich wachten. Hier wordt momenteel aan gewerkt en het bad wordt voorzien van een permanente verwarmingspomp. Verwachting is dat het zwembad 1 juli open kan!

Tot slot! Nog even over onze corona maatregels! Heeft u klachten, zoals koorts, hoesten, keelpijn of neusverkoudheid? Blijf dan thuis!

u heeft een stacaravan of chalet en zoekt een mooie jaarplaats in het hart van Drenthe?