Vragen en antwoorden m.b.t. uw reservering of over de inchecktijden e.d. kunt u hier vinden. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers u ook graag te woord via tel. 0593-562214.

Vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken?
Uw bungalow is op uw aankomstdag vanaf 15.00 uur beschikbaar. Op uw vertrekdag verzoeken wij u de bungalow vóór 10.00 uur te verlaten.

Vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken op de camping?
Op de camping kunt u vanaf 14.00 uur beschikken over uw kampeerplaats. Het kampeerterrein is het gehele jaar geopend. Op uw vertrekdag dient u uw campingplaats voor 12.00 uur te verlaten.

Kan ik ook eerder inchecken/aankomen?
Door de wissel (de vorige gasten gaan er om 10 uur uit) zijn de bungalows nog in de schoonmaak tot 15.00 uur. In overleg kunnen we bekijken of eerder inchecken mogelijk is.

Ik kom ÔÇÿs avonds laat aan als de receptie al gesloten is. Kan ik dan wel mijn accommodatie in?
Ja, na het sluiten van de receptie, kunt u zich melden op de intercom van de receptie. Deze hangt bij de ingang van de receptie. Via deze intercom kunt u een medewerker bereiken, welke u de sleutel van de bungalow zal overhandigen. De volgende dag kunt u zich melden bij de receptie voor verdere informatie. Als u laat arriveert is het wel prettig dat u dat aan ons kenbaar maakt.

Kan ik een annuleringsverzekering boeken?
Ja, deze kunt u gelijk bij boeken bij uw reservering. Kosten zijn 4% van de huursom + € 3,00 poliskosten.

Is er bedlinnen in de accommodatie aanwezig?
In de bungalows zijn er per bed een kussen en dekbed aanwezig. Een 1 pers. lakenpakket kunt u erbij huren. Kosten € 7,50 per pakket.

Ik heb een kinderbedje gehuurd, zitten daar ook lakens en/of dekbedje bij?
Nee, lakens en dekbedje voor een kinderbedje zijn niet inbegrepen. Dit dient u zelf mee te nemen.

Mogen er honden in de accommodatie?
In een aantal accommodaties is het toegestaan om een hond mee te nemen. De kosten zijn hiervoor € 22,50 per hond. U dient dit aan te geven bij uw reservering. De hond mag niet alleen in de bungalow achtergelaten worden.

Mag de auto bij de accommodatie?
Ja, iedere bungalow heeft een parkeerplaats voor 1 auto, met uitzondering van de 12 persoons bungalow. Hier kunnen meerdere auto's geparkeerd worden.

Mag de auto bij de kampeerplaats?
Ja, de auto kan vlakbij uw kampeermiddel geparkeerd worden op een algemene parkeerplaats.

Ik kom met twee of meerdere auto's naar de camping.
Dit is mogelijk. Per accommodatie is 1 auto toegestaan, de resterende auto's mogen in- en uitladen en dienen daarna op de centrale parkeerplaats bij de receptie te worden geparkeerd.

Mogen er honden op de camping?
Op de camping mag u uw hond meenemen. Deze moet aangelijnd zijn. U betaalt dan € 3,30 per dag.

Zijn er ook Seizoenplaatsen op uw park?
Ja, op dit moment zijn er nog enkele vrije seizoenplaatsen. U kunt daarvoor contact opnemen met de receptie 0593-562214.

Is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van internet?
Op het terrein kunt u middels een ticket van wifitenne, gebruik maken van internet. Tickets hiervoor zijn te koop bij de receptie.

Wat is er in de omgeving van het park te doen?
Kijkt u een bij: Omgeving. Hier vindt u leuke tips voor een dagje uit.

Wat is er op het park allemaal te doen?
Kijkt u eens op: faciliteiten.