jaar & seizoensplaatsen

Op Vakantiepark Sonnevanck is het mogelijk om een jaarplaats te huren voor uw stacaravan of chalet. Permanent wonen op ons park is echter niet toegestaan, ook niet tijdelijk of voor werk. De caravan/ chalet moet minimaal twaalf weken aan één gesloten per jaar leeg staan. Verhuur en eigen gebruik is alléén toegestaan voor recreatieve doeleinden.

Heeft u een eigen chalet of stacaravan en wilt u die bij ons plaatsen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Regelmatig staan er ook chalets/stacaravans te koop. Bij de receptie is een map aanwezig met objecten die bij ons te koop staan.

De kosten voor de jaarplaats vind u in onze tarieven. Klik hier!

Verhuren caravan/chalet

Een chalet of stacaravan op Vakantiepark Sonnevanck is hoofdzakelijk bedoeld voor eigen gebruik. Wel is het mogelijk om uw chalet of stacaravan voor korte termijn te verhuren aan anderen dan uw gezinsleden en hen gebruik te laten maken van uw eigendom. Per overnachting worden per persoon per nacht kosten in rekening gebracht.

Verhuren van de (sta)caravan/ chalet / bungalow is mogelijk via de receptie, informatie hierover kunt u bij ons verkrijgen.

LET OP! Onderverhuur moet altijd in overleg met de receptie!

Seizoenplaatsen

Uw keuze is gevallen om een heel seizoen op Vakantiecentrum Sonnevanck door te brengen. Dan is een seizoen plaats een ideale oplossing! De kosten voor een seizoenplaat op onder anderen het Appelhof, ‘t Kaampie of Beukenhof vind u in onze tarieven. Klik hier!

vakantiehuis of groepsaccommodatie huren? Bekijk onze actuele aanbiedingen!