horeca

In ons restaurant kunt u genieten van overheerlijke voor- en hoofdgerechten en verrukkelijke desserts. U kunt bij ons á la carte bestellen. U kunt ook de keuze maken voor een dagmenu a € 12,50,- In het seizoen serveren we tevens na het middaguur de lunch. Let op onze openingstijden.

Op de dag van aankomst geen zin om te koken? Wij hebben voor u een welkomstmenu incl. drankje! Tevens bestaat de mogelijkheid om een menu af te halen. Let daarbij op onze speciale dagaanbiedingen.

Openingstijden restaurant

Restaurant Sonnevanck is in het seizoen, van 5 april tot 1 oktober, dagelijks geopend voor lunch en diner. Tijden vanaf 12.00 uur doorlopend. Keuken voor diner open vanaf 17.00 uur. Keuken sluit om 20.30 uur. Buiten het seizoen zijn wij tijdens extra gelegenheden (activiteiten) en op aanvraag geopend.

Reserveren

Reserveren voor het diner kan telefonisch via ons centrale nummer 0593-562214. Geef bij reservering duidelijk uw voorkeuren aan zoals eventuele dieetwensen e.d.

Openingstijden snackbar

Onze snackbar is vanaf vrijdag 10 april geopend. De actuele openingstijden treft u in de snackbar aan.

Feesten en partijen

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. familiefeesten, buffetten, verjaardagen, jubilea en vergaderingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Luxe bungalow of groepsaccommodatie huren? Bekijk onze actuele aanbiedingen!