horeca

In ons restaurant kunt u genieten van overheerlijke voor- en hoofdgerechten en verrukkelijke desserts. U kunt bij ons á la carte bestellen. In het seizoen serveren we tevens na het middaguur de lunch. Let op onze openingstijden.

Op de dag van aankomst geen zin om te koken? Kom dan eten in ons restaurant en ontvang een gratis welkomsdrankje! Tevens bestaat de mogelijkheid om een menu af te halen. Let daarbij op onze speciale dagaanbiedingen.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 17.00 uur. Keuken sluit om 19.30 uur. Buiten het seizoen zijn wij tijdens extra gelegenheden (activiteiten) en op aanvraag geopend.

Reserveren

Reserveren voor het diner is i.v.m. de corona maatregelen verplicht. Reserveren kan telefonisch via ons centrale nummer 0593-562214. Geef bij reservering duidelijk uw voorkeuren aan zoals eventuele dieetwensen e.d.

Openingstijden snackbar

Onze snackbar is thans alléén geopend op zaterdagen binnen de herfstvakantieperiode.  Dit van 17.00 uur tot 19.30 uur. Ook afhalen plates en pizza’s!

Feesten en partijen

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. familiefeesten, buffetten, verjaardagen, jubilea en vergaderingen. Vraag naar de mogelijkheden in verband met corona.

Luxe bungalow of groepsaccommodatie huren? Bekijk onze actuele aanbiedingen!